Goudsmid Nederland

Goudsmid Nederland voor kwaliteit op maat!

In ons eigen atelier, worden op ambachtelijke wijze en met veel liefde voor het vak sieraden, trouwringen, ringen, herinnering sieraden, reversspelden en specials ontworpen, bewerkt en gerepareerd geheel naar uw wens.
Uiteraard verzorgen wij ook de verkoop van nieuwe collecties trouwringen, ringen en sieraden.


Sieraad reparatie: daarnaast repareren we sieraden bij Goudsmid Nederland : voor al uw gouden sieraden!
Wij bewerken en smelten  “oude” gouden ringen, trouwringen  en sieraden naar nieuw, geheel volgens uw wensen.

Om zoveel mogelijk aandacht en tijd te kunnen besteden aan het doorspreken van de wensen en het ontwerp werkt Goudsmid Nederland alleen op afspraak.

De ontwerpfase is vanzelfsprekend erg belangrijk en wordt begeleid met diverse voorbeelden. Vorm, Sfeer, Kleur en Details van de voorbeelden kunnen gebruikt worden om een zo persoonlijk mogelijk model, volgens uw wensen, te ontwerpen.

Mocht de afstand naar Wierden te groot zijn dan is er de mogelijkheid om via foto’s, email en telefoongesprekken de ontwerpen te  bespreken.
Op deze wijze levert Goudsmid Nederland in heel Nederland.

Natuurlijk kunt u bij ons goud laten bewerken naar een nieuw sieraad.

U doet rechtstreeks zaken met  Goudsmid Nederland, topkwaliteit voor een scherpe prijs, zonder tussenkomst van de juwelier.
Dankzij een prima opleiding, jarenlange ervaring, ‘n klein flexibele team, de rechtstreekse inkoop en verkoop, kunnen wij U in Nederland laten profiteren en iets moois aanbieden.

U kunt altijd iets moois of bijzonders vinden of laten maken bij ons, of het nu gaat om materialen als goud, diamant, zilver, platina of sieraden zoals oorbellen, manchetknopen, hangers, zegelringen, ringen, trouwringen, armbanden en kettingen.

Meer informatie: bel ons voor een afspraak 0546 57 13 18 of mail.
Wij werken uitsluitend op afspraak.

Wij, van Goudsmid Nederland, adviseren en helpen U graag.