Reacties

Reacties Goudsmid Nederland

Trouwringen

Nogmaals bedankt voor de mooie trouwringen

Dave.

__________________________________________________________________

Verlovingsring

Hey Antoinette,

Nou, she said yes!!

En ze vond de ring prachtig

Groet,

Anoniem

________________________________________________________________

Ring veranderen

Beste Antoinette,

Ik ben heel erg blij met de ring. Hij is ontzettend mooi. Erg fijn dat de datums er in konden blijven staan. Heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten

Nel

_________________________________________________________________

Asringen

Hoi Antoinette,

Super blij met mijn ring. De ring blijft super goed zitten en draait niet weg. Ze vinden de ring prachtig mooi ontworpen.

Groetjes, Joke

_________________________________________________________________

Omsmelten ringen

Beste Antoinette,

Ik weet niet of je me nog herinnert, ik ben afgelopen zomer met mijn zus en moeder bij je geweest voor een ring uit het goud van de trouwringen van onze opa en oma.

Ik vind het resultaat echt super en ik ben er heel blij mee ( net zoals m’n zus)

Met vriendelijke groet, Sandra

———————————————————————————————-

Trouwringen

Beste mevrouw,

Onlangs ontvingen we de door U gemaakte trouwringen. Ik kan U zeggen dat we er erg blij mee zijn. Je maakt op een bepaald moment samen een bepaalde keuze, en daar zijn we nu nog steeds erg content mee!

Heel fijn vonden we ook dat U er een foto bij gedaan heeft van de oude verwerkte sieraden; toen we in juni bij U waren had ik zelf ook een foto ervan willen maken, maar ben dat door de zenuwen vergeten, dus ik ben er erg blij mee. Ook het smeltproces op de foto vond ik heel apart.

Nogmaals bedankt, en misschien tot een volgende aktie, wie weet.

Met vriendelijke groet, Josee

———————————————————————————-

Bedrijfsspelden

Beste Antoinette,

Het is prachtig en een van onze accountmanagers draagt de bedrijfsspeld i.v.m. bijzondere bewezen diensten al met trots. Ga maar aan de gang dus met de andere bedrijfsspelden

Prettig weekeinde. Marcel

————————————————————————————–

Reactie: aanpassing trouwring overleden echtgenoot

Beste Antoinette,

Een aantal maanden geleden kwam ik bij je met de trouwring van mijn overleden echtgenoot en een aantal ringetjes met emotionele waarde die ik al had, met het verzoek die te gebruiken om die trouwring aan te passen; een idee voor de vorm ervan had ik al.

Het bleek een lastig verzoek, maar dankzij  jou werd het een bijzonder mooie ring, waar ik nog elke dag erg dankbaar voor ben.  Zijn ring werd kleiner gemaakt, de gravure is behouden , er is een steentje ingezet,  op een extra ring die aan de originele ring vastzit werden bloemetjes met steentjes gezet en aan de achterkant van de ring zit een bolletje met daarin de as van mijn liefste.

Mijn eigen trouwring draag ik aan de ene hand en aan de andere die van mijn man; zo is hij toch een beetje bij me. Ik heb veel steun aan dit mooie sieraad en kan je niet genoeg bedanken!

Aan mensen die twijfelen: u kunt uw sieraden gerust toevertrouwen aan Goudsmit Antoinette, zij  heeft veel aandacht en liefde voor het vak en de mens die haar zo’n bijzondere opdracht toevertrouwt.

Nogmaals mijn dank!

Graag Anoniem


Meer informatie: bel of app: 0653685018
Of mail info(Add)goudsmid-nederland.nl

Wij werken uitsluitend op afspraak.

Wij, van Goudsmid Nederland, adviseren en helpen U graag.