Trouwringen reacties

Trouwringen  reacties

Reactie Trouwringen

Beste mevrouw,

Onlangs ontvingen we de door U gemaakte trouwringen. Ik kan U zeggen dat we er erg blij mee zijn. Je maakt op een bepaald moment samen een bepaalde keuze, en daar zijn we nu nog steeds erg content mee!

Heel fijn vonden we ook dat U er een foto bij gedaan heeft van de oude verwerkte sieraden; toen we in juni bij U waren had ik zelf ook een foto ervan willen maken, maar ben dat door de zenuwen vergeten, dus ik ben er erg blij mee.

Ook het smeltproces op de foto vond ik heel apart.

Nogmaals bedankt, en misschien tot een volgende aktie, wie weet.

Met vriendelijke groet, Josee

Reactie: aanpassing trouwring overleden echtgenoot

Beste Antoinette,

Een aantal maanden geleden kwam ik bij je met de trouwring van mijn overleden echtgenoot en een aantal ringetjes met emotionele waarde die ik al had, met het verzoek die te gebruiken om die trouwring aan te passen; een idee voor de vorm ervan had ik al.

Het bleek een lastig verzoek, maar dankzij  jou werd het een bijzonder mooie ring, waar ik nog elke dag erg dankbaar voor ben.  Zijn ring werd kleiner gemaakt, de gravure is behouden , er is een steentje ingezet,  op een extra ring die aan de originele ring vastzit werden bloemetjes met steentjes gezet en aan de achterkant van de ring zit een bolletje met daarin de as van mijn liefste.

Mijn eigen trouwring draag ik aan de ene hand en aan de andere die van mijn man; zo is hij toch een beetje bij me. Ik heb veel steun aan dit mooie sieraad en kan je niet genoeg bedanken!

Aan mensen die twijfelen: u kunt uw sieraden gerust toevertrouwen aan Goudsmit Antoinette, zij  heeft veel aandacht en liefde voor het vak en de mens die haar zo’n bijzondere opdracht toevertrouwt.

Nogmaals mijn dank!

Graag Anoniem

Interesse? Wij werken uitsluitend op afspraak, bel ons voor een afspraak 0546 57 13 18 of mail.
Wij, van Goudsmid Nederland , adviseren en helpen U graag.