Reacties

Reacties Goudsmid Nederland

Ring veranderen

Beste Antoinette,

Ik ben heel erg blij met de ring. Hij is ontzettend mooi. Erg fijn dat de datums er in konden blijven staan. Heel hartelijk dank!

Met vriendelijke groeten

Nel

Asringen

Hoi Antoinette,

Super blij met mijn ring. De ring blijft super goed zitten en draait niet weg. Ze vinden de ring prachtig mooi ontworpen.

Groetjes, Joke

Omsmelten ringen

Beste Antoinette,

Ik weet niet of je me nog herinnert, ik ben afgelopen zomer met mijn zus en moeder bij je geweest voor een ring uit het goud van de trouwringen van onze opa en oma.

Ik vind het resultaat echt super en ik ben er heel blij mee ( net zoals mn zus)

Met vriendelijke groet, Sandra

Trouwringen

Beste mevrouw,

Onlangs ontvingen we de door U gemaakte trouwringen. Ik kan U zeggen dat we er erg blij mee zijn. Je maakt op een bepaald moment samen een bepaalde keuze, en daar zijn we nu nog steeds erg content mee!

Heel fijn vonden we ook dat U er een foto bij gedaan heeft van de oude verwerkte sieraden; toen we in juni bij U waren had ik zelf ook een foto ervan willen maken, maar ben dat door de zenuwen vergeten, dus ik ben er erg blij mee. Ook het smeltproces op de foto vond ik heel apart.

Nogmaals bedankt, en misschien tot een volgende aktie, wie weet.

Met vriendelijke groet, Josee

Bedrijfsspelden

Beste Antoinette,

Het is prachtig en een van onze accountmanagers draagt de bedrijfsspeld i.v.m. bijzondere bewezen diensten al met trots. Ga maar aan de gang dus met de andere bedrijfsspelden

Prettig weekeinde. Marcel

 Meer informatie: bel ons voor een afspraak 0546 57 13 18 of mail.
Wij helpen U graag.